ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN İLETİŞİM BECERİLERİ VE ETİK DEĞERLERE YATKINLIKLARININ SİBER ZORBALIK DÜZEYLERİ İLE İLİŞKİSİNİN İNCELENMESİ ANKETİ

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Güvenli İnternet Merkezi üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde internetin bilinçli ve güvenli kullanımına yönelik ortak çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmalardan biri de internetin farklı konu başlıklarında  (internet ve mahremiyet, internet ve bilgi güvenliği,  sosyal ağ platformları, güvenli internet hizmeti, dijital oyunlar, siber zorbalık, internet ve sağlık vb.) saha çalışmaları gerçekleştirmektir. Elde edilen sonuçlar doğrultusunda Güvenli İnternet Merkezince yürütülen bilinçlendirme faaliyetleri zenginleştirilmekte ve çeşitlendirilmektir. Bu kapsamda;  Güvenli İnternet Merkezi ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi işbirliğinde  "Üniversite Öğrencilerinin İletişim Becerileri ve Etik Değerlere Yatkınlıklarının Siber Zorbalık Düzeyleri ile İlişkisinin İncelenmesi:  Türkiye Örneği" başlıklı çevrimiçi çalışma yapılacaktır.

Katılım için: https://forms.gle/3vvGhmps6KAXZQzM6

Bu içerik 12.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 121 kez okundu.