BÖLÜMÜMÜZDE 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bölümümüzde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Sınıf öğrencileri için 10.10.2023 tarihinde Oryantasyon Programı düzenlenmiştir. ​

Açılış ve selamlamaların ardından ​​Üniversite ve Edirne’nin tanıtım videosu izlenmiştir. ​​Edebiyat Fakültesi Dekanlık birimleri hakkında bilgilendirme yapılmış; Bölüm Başkanı ve Başkan Yardımcıları kendilerini takdim etmişlerdir. Bölümümüzün tanıtımı; sahip olduğumuz fiziki ve teknik olanaklar, akademik kadro yapılanması, 8 yarıyıllık ders programı, zorunlu ve seçmeli dersler, bitirme ödevi, yurt dışı öğrenci değişim programları hakkında bilgilendirme ve ayrıca Balkan Yerleşkesi yerleşim planı hakkında kısa bir tanıtım yapılmıştır.

Akreditasyon süreci kapsamında bölümümüzde yürütülen iyileştirme ve geliştirme çalışmaları ile yine bu kapsamda öğrencilerin hak, sorumluluk ve takip etmeleri gereken iş akış süreçleri hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Öğrencileri ilgilendiren web sayfaları ve içerikleri hakkında bilgilendirmenin yanı sıra akademik danışmanlık sistemi ve danışmanlar tanıtılmıştır. Balkan Dilleri ve Kültürleri öğrenci topluluğunun tanıtımı yapılmıştır. Üniversitemizin "​​Engelsiz Üniversite" projesi hakkında kısa bir tanıtım, ​Sıfır Atık uygulaması ve Yeşil Trakya geri dönüşüm ve atık yönetimi hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Yükseköğretim Kurulunun bağımlılıkla mücadele eylem planı kapsamında oluşturulan Trakya Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Komisyonunun faaliyetleri hakkında bilgi verilmiştir.

Program öğrencilerin sorularının yanıtlanması, dilek ve temenniler ile sona ermiştir.
Resim
Resim
Resim
Resim

Bu içerik 18.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 86 kez okundu.